Vissza a főoldalra

Távsegítség igénylése

Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben Önnek távoli segítségre van szüksége (szeretné, ha munkatársunk átvegye az irányítást számítógépe felett az interneten keresztül és megoldja a felmerült problémát) és még nem rendelkezik a cégünknél rendszeresített távoli elérést segítő szoftverrel, úgy a következő program letöltését ajánljuk.

 

iT-system távsegítség alkalmazás

 
A fenti hivatkozáson letölthető szoftver egy egyszeri elérést biztosít!
(tehát, ha Ön kikapcsolja a programot, vagy újraindítja gépét, az eléréshez újra kell futtatni azt. Így ha nem igényel további segítséget, a technikusunk nem fér továbbá hozzá számítógépéhez).

tavsegitseg-icon

Felhívjuk figyelmét, hogy egyes böngészők és vírusírtók a fokozott biztonsági szintjük miatt ártalmasnak tekinthetik a fenti programot. Biztosítjuk Önöket, a program vírus és kártevő mentes! Csak és kizárólag távoli segítségnyújtásra alkalmas!

Önnek nincs más teendője, mint elindítani a letöltött kis programot (az esetleges automatikus figyelmeztetésekkor engedélyeznie kell a futtatást) és bediktálni munkatársunknak a felugró ablakban található számsort.

 

tavsegitseg-mukodes

Ahogy a számsor egyeztetése megtörtént (akár telefonon, akár e-mail-en, akár SMS-en keresztül), munkatársunk csatlakozik számítógépéhez és elkezdi a felmerült probléma felderítését és elhárítását.

 

Alternatív csatlakozás

Köszönjük együttműködését!


Email Drucken Favoriten Twitter Facebook Myspace Digg aol blogger google reddit YahooWebSzenario