Rendszer az informatikában

Rendszer tervezés, kialakítás

Rendszer-tervezes-1Informatikai rendszerek tervezése során különös figyelmet kell fordítani az információbiztonságra és az üzletmenet folytonosságára. Partnereink számára teljes körű informatikai megoldást nyújtunk, mely magában foglalja a tervezés, a kialakítás és az üzemeltetés feladatait is. Olyan informatikai rendszerek kialakítására törekszünk, melyek maximálisan alkalmazkodnak és kiszolgálják ügyfeleink igényeit, biztosítva ezzel a zavartalan és hatékony üzleti tevékenységet. 

bővebben

Mi az a vékonykliens?

A vékonykliens (angol terminológiával: thin client) egy minimális - általában mozgó alkatrészeket mellőző - eszközökkel rendelkező számítógép, mely a programok futtatásához szükséges erőforrásokat a távoli kiszolgálón, vagy kiszolgálókon veszi igénybe. Egy vékony kliens feladata többnyire kimerül az alkalmazás szerver által küldött adatok grafikus megjelenítésében, és a felhasználó által bevitt adatok és parancsok átvitelében; a tényleges, nagy mennyiségű adat mozgatását, kezelését igénylő feladatot az alkalmazás szerver végzi el.

Vekonykliens-desktop

bővebben

Rendszerüzemeltetés

Társaságunk rendszergazdai, rendszer-felügyeleti, távfelügyeleti tevékenységet végez, továbbá informatikai biztonságtechnikával, valamint IT tanácsadással foglalkozik.

A magas színtű szakirányú képzettséggel és szakmai tudással rendelkező munkatársaink  biztosítják, hogy az Ön által ránk bízott feladatot a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető leghatékonyabban elláthassuk.

Tapasztalataink hardver és szoftver területeken egyaránt széleskörűek, mert ügyfeleinknél igen változatos eszközpark található:

Windows és Linux szerverek, Windows és Linux kliensek, különböző levelező és csoportmunka szoftverek (Lotus Domino + Notes, MS Exchange + Outlook, Linux alapú mail szerver), fax szerverek, szokványos irodai alkalmazáscsomagok (MS Office 9x-2007, Corel WordPerfect)

Ügyfeleink hazai kis- és középvállalkozások,  ügyvédi- és közjegyzői irodák. Ez rámutat arra is, hogy nemcsak a szolgáltatás minőségében, hanem adatvédelem és bizalmi információkezelés tekintetében is kifogástalan szolgáltatást nyújtunk.

bővebben